Polițistul local filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu ar putea să rămână fără loc de muncă

 -  -  21513


Polițistul local care a fost filmat în timp ce se odihnea în mașina de serviciu și-ar putea pierde locul de muncă, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

”Cu privire la incidentul din noaptea de 3/4 ianuarie 2020, când un polițist local din cadrul Poliției Locale a municipiului Bistrița a fost filmat în zona centrală a orașului, precizez că am analizat acest incident și am decis sesizarea comisiei de disciplină din cadrul Poliție Locale cu privire la acest fapt, cu propunerea de destituire a polițistului din funcția publică. Comisia va analiza acest incident și se va pronunța ca atare. Propunerea mea a fost să îl destituim din funcția publică”, a declarat Cristian Niculae.

În opinia viceprimarului, greșelile trebuie sancționate, mai ales în contextul în care Poliția Locală are deja o gravă problemă de imagine la nivelul municipiului Bistrița.

Poliția Locală este o instituție necesară și importantă pentru municipiul Bistrița și pentru noi și trebuie să fie o instituție care să fie în slujba cetășeanului și care să prindă încredere în rândul cetățenilor. Dacă un reprezentant al Poliției Locale își face treaba în mod defectuos, acesta afectează grav imaginea instituției și se impune luarea unor măsuri prin care să ne asigurăm că aceste lucruri nu se mai întâmplă”, a mai spus viceprimarul.

Totodată, Cristian Niculae a mai adăugat că el consideră că dacă într-adevăr se va constata că polțistul dormea în timpul serviciului, atunci trebuie obligatoriu destituit.

Despre cazul polițistului filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu, Ziar de Bistrița a scris:

Polițist local, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu! Era parcat în zona Pietonalului, cu motorul pornit! Poliția Locală cheltuie 150.000 de euro/lună , iar administrația PSD îi coordonează de 12 ani încoace!

2 notes
638 views
bookmark icon

2 thoughts on “Polițistul local filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu ar putea să rămână fără loc de muncă

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *