Pomană curată: 10 lei a costat invitația la Balul Pensionarilor PSD! S-a servit: aperitiv, fel principal, băutură și muzică. Pachet-promoțional pentru familia PSD, reunită la Restaurant Giulia!

 -  -  2345


La Balul Pensionarilor, intrarea s-a făcut pe bază de invitație. 10 lei a costat un astfel de bilet de intrare, iar meniul a fost destul de bogat și a conținut aperitiv, fel principal, băutură, (suc, bere, tărie) plus muzică de petrecere asigurată de soliștii de la Ansamblul Dor Românesc!

Cheful pensionarilor PSD a avut loc înainte de Rusalii, a fost subvenționat din alte sponsorizări și donații și de aceea invitația a avut mai mult o valoare simbolică!

Sala Restaurantului Giulia a fost arhi-plină la acest chef al social-democraților, care se organizează anual! 

 

 

Prin chefuri periodice, partidul ÎNTREȚINE ideea de familie-unită!

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a întreține echipele de campanie. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară.

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Viceprimarul Cristi Niculae conduce Organizația Municipală, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.

2 bookmark
0 notes
70 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.