Dorin Popescu a alergat de unul singur și a luat concursul fără probleme! E director la Consiliul Județean!

 -  -  1207


Dorin Popescu a obținut punctaj mare la concursul organizat pentru funcția de director executiv al compartimentului Investiții din cadrul Consiliului Județean.

sss

Fostul vicpereședinte al C.J a intrat în concurs de unul singur, fiind unicul însris pe postul de LUX din cadrul instituției. Din comisia de concurs au făcut parte angajați pe care Popescu i-a avut în subordine pe vremea când era vicepreședinte la C.J. Din comisia de concurs au făcut parte: Crina Borș (consilier juridic), Radu Săplăcan (arhitect-șef), Teofil Cioarba, (director executiv), Carmen Toderașc (Instituția Prefectului) și Ioan Filip (Instituția Prefectului)

Dorin Popescu a acumulat 75 de puncte la proba scrisă, iar la oral a luat 87.2. Cu un total de 163 de puncte, Popescu a fost instalat director la Consiliul Județean.

Dorin Popescu are 59 de ani și este de profesie inginer. A fost prefect, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean în primul mandat a lui Radu Moldovan.

 

 

 

Citiți și:

NU se lasă și se bagă la Stat. Dorin Popescu vrea să fie director la Consiliul Județean și dă concurs de unul singur! Vezi ce funcție de LUX a ochit!

https://www.ziardebistrita.ro/popescu-nu-se-lasa/

0 notes
332 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *