Ultimele noutati

Anchetă internă în cazul Cristian Pomohaci! Va fi EXCLUS din preoție, dacă înregistrările cu avansurile sexuale sunt “pe bune!”

“Nu mai este vrednic de haina preoțească” si nici “să slujească la masa Sfântului Altar”. Asta spun superiorii despre preotul si cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci.

“Sunt abateri disciplinare, legate de ascultarea de episcop între compatibilitatea de preot și cea de artist și altele. Arhiepsicopia a demarat o anchetă internă și dacă acuzațiile se vor dovedi a fi adevărate, acel dosar va fi înaintat către Consistoriul Eparhial, care are în competență excluderea din cler a părintelui Cristian.” a declarat pentru Pro TV, Oliviu Butoi, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Albei .

 

 

Cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost înregistrat-audio când făcea avansuri sexuale unui tânăr. Discuția a avut loc în mașina lui Pomohaci. Înregistrarea-audio a ajuns la Ziar de Cluj, primii care au făcut dezvăluirea. Știrea a fost preluată de PRO TV și ulterior de toată mass-media națională și locală. Figură controversată, Pomohaci a avut mai multe mustrări din partea Arhiepiscopului Irineu Bistrițeanul, sub jurisdicția căruia se află parohul din Moșuni (localitate în județul Mureș).

Iată dialogul dintre Pomohaci și tânărul de 17 ani :

Victima abuzului: Eu nu-s obișnuit cu chestiile astea, nu știu…. Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?

Pomohaci: Îhî!

Victima abuzului: No, dacă vă plac, să știu, ce să vă arăt, ce să… pentru că…

Pomohaci: Ce fain ești, copile, mor! Dumnezeule, ce fain ești!

Victima abuzului: Păi….

Pomohaci: Da, dar ai avut prieteni care au umblat cu bărbați!

Victima abuzului: Păi, am avut, dar eu nu am stat lângă ei sau…

Pomohaci: Știi că te-am rugat să îmi faci cunoștință cu unul…

DIALOGUL integral, în următorul filmuleț!

 

Ancheta jurnalistică, pe larg o puteți citi AICI 
Caricatură

Ziar de Bistrita