Post de psiholog, scos la concurs la Jandarmeria Bistrița-Năsăud

 -  - 


Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofițer specialist II Psiholog – la Compartimentul Psihologie.

Dacă sunteți psiholog, doriți să vă desfășurați activitatea într-un mediu dinamic și îndepliniți toate condițiile de participare la concurs, vă așteptăm în echipa noastră!”, este mesajul transmis de Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Potrivit anunțului pentru organizarea concursului, depunerea cererilor de înscriere se realizează exclusiv în format electronic – fișier tip PDF, la adresa de e-mail: ru@jandarmeriabistrita.ro, până în data de 17 decembrie 2021, ora 16.00.

Depunerea dosarelor de recrutare (exclusiv în format electronic – fișier tip PDF), se realizează printr-un singur mesaj la adresa de e-mail: ru@jandarmeriabistrita.ro, până la data de 29 decembrie 2021, ora 16.00.

Susținerea probei-scrise (test-grilă) va avea loc în data de 12 ianuarie 2022, de la ora 12.00, la sediul inspectoratului din municipiul Bistrița, strada Romană, nr. 17A. Proba de concurs va fi înregistrată video.

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul oficial al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud sau la tel. 0263.239.733, int. 24535 sau 24536 – Biroul  Resurse  Umane.

5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.