Ultimele noutati

Post vacant la Primăria Bistrița – Serviciul Stare Civilă. Dosarele de concurs se depun până pe 7 noiembrie

Primăria municipiului Bistriţa va organiza luna viitoare, în zilele de 20 și 23 noiembrie un concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție, pe durată nedeterminată, de consilier, clasa I, grad debutant la Compartimentul proceduri speciale și alegeri din cadrul Serviciului stare civilă.

Candidații care vor să participe la concurs trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de științe: științe juridice sau științe administrative.

Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul va consta în trei probe: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrița, Biroul resurse umane, organizare, până la data de 7 noiembrie 2018, între orele 8.30 – 16.00, de luni până joi și, respectiv, vineri între orele 8.30 – 13.30.

Anunțul și bibliografia pentru concurs pot fi consultate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante).

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul resurse umane şi organizare din cadrul Primăriei Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon: 0263224706, int.175, e-mail primaria@primariabistrita.ro, persoană de contact: Ionescu Iuliana, inspector superior.
Comentarii

 • Mai sunt mamici fara copii angajati la primarie?
  Va rog sa urmariti cine va cadyiga concurdul
  Fata primarului din Livezile parca, pila lui Tanco, a primarului din bistrita a sefului de partid.
  Urmariti si veti vedea
  Cervenschi di a angajat intreaga familie, directorul de comunicare intreaga familie, jutidti baiatul nu stiu cui avocate, Cozma cu intreaga familie.
  NU VA PRINDE RUSINEA?
  O SA SPUNETI CA NU MAI AVETI BANI, BINE CA ANGAJATI SI TINETI O GRAMADA DE PENSIONARI.
Caricatură

Ziar de Bistrita