Postul de manager al Centrului Municipal de Cultură ”George Coșbuc” va fi scos la concurs

 -  -  11044


Postul de manager al Centrului Municipal de Cultură ”George Coșbuc” va fi scos la concurs, Consiliul Local Bistrița urmând să dezbată, în ședința ordinară din 28 ianuarie, un proiect de hotărâre care prevede aprobarea regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, a condițiilor de participare la concurs, a caietului de sarcini și a bibliografiei.

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat că nu are nicio preferință în privința acestui post, motiv pentru care se va organiza concurs pentru ocuparea lui.

Să fiu foarte limpede, cât se poate de clar, nu am o anumită opţiune pentru preluarea calităţii de manager al Casei de Cultură. În urma concursului, la care aştept să se înscrie oameni cât se poate de serioşi, se va ajunge la un rezultat. Centrul Municipal pentru Cultură trebuie să promoveze cultura urbană, asta înseamnă teatru, muzică de un anumit tip, activităţi care să antreneze pe cât mai mulţi cetăţeni ai municipiului Bistriţa, să atragă atenţia unor segmente importante ale municipiului Bistriţa care au fost neglijate, dacă nu chiar abandonate în trecutul recent. Persoana care va câştiga concursul, cu siguranţă, trebuie să fie o persoană cu viziune din perspectiva celor spuse de mine”, a declarat primarul Ioan Turc.

Postul de manager al Centrului Municipal de Cultură ”George Coșbuc” Bistrița a rămas vacant după ce prof. dr. Dorel Cosma, cel care a condus această instituție vreme de 15 ani, s-a pensionat. Începând cu luna ianuarie și până la organizarea unui concurs, interimatul instituției este asigurat de Mihai Berbunschi, fostul șef al Serviciului Programe Culturale din cadrul centrului.

1 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *