Posturi vacante la Serviciul Județean de Ambulanță. Se caută un șofer autosanitară și un operator-registrator. Vezi ce condiții se impun!

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud organizează, în perioada cuprinsă între 9 iulie – 9 august 2018, două concursuri pentru ocuparea a două posturi vacante în cadrul instituției.

Este vorba despre un post de șofer autosanitară I în cadrul Compartimentului de Consultații de Urgență și Transport Medical Neasistat pentru Staţia Centrală Bistrița și un post de operator -registrator de urgență în cadrul Dispeceratului Medical Integrat ISU-SAJ.

Potrivit datelor publicate de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud în luna aprilie, salariul de bază al unui șofer autosanitară I se situează între 4.624 de lei și 4.859 de lei, în funcție de gradație, sumă la care se adaugă diferite sporuri și norma de hrană.

Angajarea pe postul vacant de șofer autosanitară I în cadrul Compartimentului de Consultații de Urgență și Transport Medical Neasistat pentru Staţia Centrală Bistrița se va face pe perioadă nedeterminată, iar concursul va consta în trei probe. După etapa de selecție a dosarelor, candidații vor susține o probă scrisă, una practică și un interviu.

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

  • să aibă minim 12 clase absolvite cu diplomă de Bacalaureat;
  • să dețină permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C;
  • să dețină o diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier acreditat prin ordin al ministrului Sănătăţii și minim 6 ani vechime ca şofer/conducător auto profesionist (demonstrabil pe carte de muncă sau similar şi permis de conducere categoria C de 3 ani) impliniţi la data depunerii dosarului de concurs.

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 16 – 27 iulie 2018, după care vor fi studiate și se vor selecta cele care îndeplinesc toate criteriile impuse. Lista candidaților selectați va fi afișată în data de 20 iulie, iar probele scrise și practice se vor susține în 2 august 2018. Interviul va fi susținut pe 7 august 2018, iar rezultatele finale se vor afișa pe 9 august 2018.

De asemenea, tot în perioda 9 iulie – 9 august 2018, se va organiza încă un concurs pentru ocuparea postului de operator – registrator de urgență în cadrul Dispeceratului Medical Integrat ISU-SAJ. Angajarea se va face pe perioadă determinată, iar salariul de bază este de aproximativ 3.000 de lei, la care se adaugă sporuri.

Candidații trebuie să aibă minim studii medii și un certificat de radiotelefonist sau telefonist. Vechimea necesară este de 6 luni în această specialitate. Concursul va consta în trei probe, una teoretică, una practică și un interviu.

Și pentru acest post, dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 16 – 27 iulie 2018, după care vor fi studiate și se vor selecta cele care îndeplinesc toate criteriile impuse. Lista candidaților selectați va fi afișată în data de 20 iulie, iar probele scrise și practice se vor susține în 2 august 2018. Interviul va fi susținut pe 7 august 2018, iar rezultatele finale se vor afișa pe 9 august 2018.

Dosarele de concurs pentru cele două posturi vacante se depun la Sediul Central al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud de pe strada Ghinzii, numărul 26A. Mai multe informații se pot obține și la numărul de telefon 0263/217 055.Caricatură

Ziar de Bistrita