Povești pescărești, Suciule: ai ciordit programul și amu’ te lauzi! Uite dovezile!

 -  -  141142


Vizibilă atât pe rețeaua de socializare Facebook, cât și în teritoriu, campania electorală demarată de cei mai înverșunați candidați la primăria orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău (PNL) și Daniel Suciu (PSD), captează atenția multor factori politici, sociali și din mass-media. De remarcat este faptul că unul dintre aceștia face copy-paste, atât la proiectele de viitor cât și la strategia de atragere a electoratului.

Hotărât să facă o nouă încercare de a candida la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi (după ce a pierdut alegerile la muchie de cuțit în 2008), omul de afaceri Traian Ogâgâu, și-a anunțat intenția încă de la începutul lui 2015. Tot de atunci, prin intermediul postului Radio Someș al cărui manager este, și-a făcut publice atât proiectele cât și viziunea sa pentru resuscitarea stațiunii balneare care pe vremuri făcea furori la nivel național și internațional.

 

S-a SUCIT cu Figa lui cu tot! Suciu a copiat turismul balnear de care habar NU avea!

 

u0Încă de la acea vremea, Ogâgău vorba despre turismul balnear, prin valorificarea potențialului stațiunii – hoteluri, izvoare minerale, bază de tratament, etc., după rezolvarea problemelor de alimentare cu apă, canalizare și infrastructură stradală. „Șansa sîngeorzenilor este turismul banear, și nu turismul de weekend gen Figa, iar acest lucru se poate face prin accesarea de fonduri europene, care sunt har Domnului pe acest domeniu”, spunea atunci tranșant dar și acum, candidatul PNL la primăria oarșului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.
În 2016, Daniel Suciu, AS-ul din mâneca PSD -ului, candidat pe aceeași funcție, vine cu aceeși propunere, după ce ințial vorbea de Complexul Balnear Băile Figa de la Beclean și posibilitatea de a se realiza și la Sîngeorz-Băi ceva similar. Dar, s-a SUCIT! Și a ales să vorbească tot de tursim balnear, de viziune, de fonduri europene.

 

 

 

Domeniul skiabil Sîngeorz-Băi! Asociația de Turism s-a format la ințiativa lui Traian Ogâgău!

 

m19

m12

 

 

 

 

 

 

 

Despre importanța realizării Domeniului Skiabil Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău vorbește de ani de zile, iar prin intermediul postului Radion Someș a insistat pe importanța formării unei Asociații de dezvoltare Intercomuniatră din care să facă parte și comunele învecinate, astfel încât să se poată face un studiu de fezabilitate și să se treacă la treabă! Pentru că potențial și zăpadă în perioada de iarnă sunt! Cu duiumul!
În 2016, deputatul Daniel Suciu vine cu aceeași idee, punând un accent deosebit pe susținerea pe care o are din partea lui Radu Moldovan, președintele de la județ, președintele tuturor comunităților din Bistrița-Năsăud de altfel.

Ca pe vremuri! Cabinet stomatologic în incinta școlii, gratuit pentru copiii de școală! Cum a auzit ideea, hop și Suciu!

 

t6 - CopyÎncă de la începutul campaniei electorale pe 6 mai, dr. Cristian Pop, propus pe lista de consilieri locali PNL la Sîngeorz-Băi a asigurat cetățenii că după 5 iunie se vor face toate demersurile pentru amenajarea unu cabinet stomatologic în incinta școlii generale din Sîngeorz-Băi, exact cum era pe vremuri cu o investiție care presupune un efort financiar modest, accesul făcându-se în baza unui program clar stabilit.
La două săptămâni, candidatul PSD, Daniel Suciu a a făcut publică prin intermediul postului local de televiziune, Sîngeorz TV aceeași intenție doar ceva mai extravagantă, cu dotări și investiții de mii de euro.

 

 

 

 

 

Suciu a ciordit programul, dar vorba țiganului: “Dacă nema putirința geaba chichirez gâlceava”? (dacă nu ai putere și știintă, degeaba faci gălăgie)!

 

i44În ceea ce privește mediul online, Traian Ogâgău a venit cu strategie accentuată pe rețeaua de socializare Facebook de aproximativ 2 luni, o bună parte dintre postările lui Daniel Suciu, începând să fie similiare cu ale acestuia, ca mod de abordare și transmitere a informației către electorat.

Interesant este și faptul că ambii candidați, folosesc cuvinte și expresii similare: Traian Ogâgău – “schimbarea”, Daniel Suciu – “schimbăm”, Traian Ogâgău – “împreună”, Daniel Suciu– “eu și noi”.
Se naște așadar o întrebare: Domnilor, cine face copy – paste?!!!

După ce a vândut funcțiile strategice din primărie și a semănat dezbinare, Suciu a copiat ÎNTREG programul prezentat de Traian Ogâgău și acum își asumă proiectele pe care și le doresc sângeorzenii. Curat-murdar, nenicule!

14 notes
267 views
bookmark icon

14 thoughts on “Povești pescărești, Suciule: ai ciordit programul și amu’ te lauzi! Uite dovezile!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *