Povești pescărești, Suciule: ai ciordit programul și amu’ te lauzi! Uite dovezile!

Vizibilă atât pe rețeaua de socializare Facebook, cât și în teritoriu, campania electorală demarată de cei mai înverșunați candidați la primăria orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău (PNL) și Daniel Suciu (PSD), captează atenția multor factori politici, sociali și din mass-media. De remarcat este faptul că unul dintre aceștia face copy-paste, atât la proiectele de viitor cât și la strategia de atragere a electoratului.

Hotărât să facă o nouă încercare de a candida la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi (după ce a pierdut alegerile la muchie de cuțit în 2008), omul de afaceri Traian Ogâgâu, și-a anunțat intenția încă de la începutul lui 2015. Tot de atunci, prin intermediul postului Radio Someș al cărui manager este, și-a făcut publice atât proiectele cât și viziunea sa pentru resuscitarea stațiunii balneare care pe vremuri făcea furori la nivel național și internațional.

 

S-a SUCIT cu Figa lui cu tot! Suciu a copiat turismul balnear de care habar NU avea!

 

u0Încă de la acea vremea, Ogâgău vorba despre turismul balnear, prin valorificarea potențialului stațiunii – hoteluri, izvoare minerale, bază de tratament, etc., după rezolvarea problemelor de alimentare cu apă, canalizare și infrastructură stradală. „Șansa sîngeorzenilor este turismul banear, și nu turismul de weekend gen Figa, iar acest lucru se poate face prin accesarea de fonduri europene, care sunt har Domnului pe acest domeniu”, spunea atunci tranșant dar și acum, candidatul PNL la primăria oarșului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.
În 2016, Daniel Suciu, AS-ul din mâneca PSD -ului, candidat pe aceeași funcție, vine cu aceeși propunere, după ce ințial vorbea de Complexul Balnear Băile Figa de la Beclean și posibilitatea de a se realiza și la Sîngeorz-Băi ceva similar. Dar, s-a SUCIT! Și a ales să vorbească tot de tursim balnear, de viziune, de fonduri europene.

 

 

 

Domeniul skiabil Sîngeorz-Băi! Asociația de Turism s-a format la ințiativa lui Traian Ogâgău!

 

m19

m12

 

 

 

 

 

 

 

Despre importanța realizării Domeniului Skiabil Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău vorbește de ani de zile, iar prin intermediul postului Radion Someș a insistat pe importanța formării unei Asociații de dezvoltare Intercomuniatră din care să facă parte și comunele învecinate, astfel încât să se poată face un studiu de fezabilitate și să se treacă la treabă! Pentru că potențial și zăpadă în perioada de iarnă sunt! Cu duiumul!
În 2016, deputatul Daniel Suciu vine cu aceeași idee, punând un accent deosebit pe susținerea pe care o are din partea lui Radu Moldovan, președintele de la județ, președintele tuturor comunităților din Bistrița-Năsăud de altfel.

Ca pe vremuri! Cabinet stomatologic în incinta școlii, gratuit pentru copiii de școală! Cum a auzit ideea, hop și Suciu!

 

t6 - CopyÎncă de la începutul campaniei electorale pe 6 mai, dr. Cristian Pop, propus pe lista de consilieri locali PNL la Sîngeorz-Băi a asigurat cetățenii că după 5 iunie se vor face toate demersurile pentru amenajarea unu cabinet stomatologic în incinta școlii generale din Sîngeorz-Băi, exact cum era pe vremuri cu o investiție care presupune un efort financiar modest, accesul făcându-se în baza unui program clar stabilit.
La două săptămâni, candidatul PSD, Daniel Suciu a a făcut publică prin intermediul postului local de televiziune, Sîngeorz TV aceeași intenție doar ceva mai extravagantă, cu dotări și investiții de mii de euro.

 

 

 

 

 

Suciu a ciordit programul, dar vorba țiganului: “Dacă nema putirința geaba chichirez gâlceava”? (dacă nu ai putere și știintă, degeaba faci gălăgie)!

 

i44În ceea ce privește mediul online, Traian Ogâgău a venit cu strategie accentuată pe rețeaua de socializare Facebook de aproximativ 2 luni, o bună parte dintre postările lui Daniel Suciu, începând să fie similiare cu ale acestuia, ca mod de abordare și transmitere a informației către electorat.

Interesant este și faptul că ambii candidați, folosesc cuvinte și expresii similare: Traian Ogâgău – “schimbarea”, Daniel Suciu – “schimbăm”, Traian Ogâgău – “împreună”, Daniel Suciu– “eu și noi”.
Se naște așadar o întrebare: Domnilor, cine face copy – paste?!!!

După ce a vândut funcțiile strategice din primărie și a semănat dezbinare, Suciu a copiat ÎNTREG programul prezentat de Traian Ogâgău și acum își asumă proiectele pe care și le doresc sângeorzenii. Curat-murdar, nenicule!
Comentarii

 • Cei din Sangeorz nu au incredere in Daniel Suciu si ca e un proverb care spune ca pisica blanda zgărie rau

 • VERDE de SG. BAI

  Nu va sfaditi ca indata bagam noi unul de la VERZI, adica de la PARTIDUL VERDE.

 • aveti rabdare

  Pun pariu ca PSD va pune la bataie ceva banuti si o sa fie sustinuti si de acest ziar

 • echidistantul

  Echidistanta? Pai PSD a cumparat cam toata presa locala de aia nu ati auzit in campanie de pretul dublat la gunoaie, impozite si taxe majorate, drumuri sparte si licitatii trucate. Ne cred prosti dar o sa vada ei la vot.

 • Pentru un ziar care se respecta ar trebui sa mediatizati echidistant pe cei doi candidați, nu? Sau probabil sunteți un fluturaș la coltul străzii? Apropo ce ziar poate fii, ca n-am auzit de el?….probabil în felul ăsta va dispărea.

 • Asteptam adevaratii liberali alaturi de Traian. O echipa puternica pt un oras puternic.

 • Suciu nu iubeste Sangeorzul si doar vrea sa ofere orasul pe tava PSD-ului. Este o ambitie personala

 • Acest articol anti PSD e plin de minciuni menite sa-l ridice in slavi pe Ogagau! Rusine pentru modul in care fac politica! Si daca ne referim la vechii PNL-isti, au tot dreptul sa nu-l sustina si ii inteleg pe deplin dar nici mutarea pe care au facut-o nu e deloc inteleapta..

 • Sa le fie rusine celor ca prof. Steopoaie si lui Maxim Pop pt ca au tradat principiie sangeorzenilor. Ne meritam soarta daca ne lasam condusi de oameni de partid ca si Suciu. Dn orgolile unora se poate sa fim iarasi in mizerie 4 ani.

 • De unde a aparut parasutatul asta? Acum doua luni nici nu am auzit de Daniel Suciu. Nici nu am stiut ca e deputat

 • Ce a facut Suciu in Sangeorz se cheama manipulare. Lumea s-a prins demult ca e fatarnic si vrea doar functia. Nu are nici macar un proiect original

 • nu -i de votat PSD TOTI SUNT NISTE MINCINOSI !

 • Ce mincinosi sunteti!!!!!
  Ce legatura are Ogagau (acest dator vandut al judetului)cu domeniu schiabil???
  Ce initiativa a avut el pentru ADI. Rusine sa va fie

 • NU sunt PSD-ist! Ce minciuni!!! Ogagau nu are nici o legatura cu domeniul schiabil!!!
Caricatură

Ziar de Bistrita