Ultimele noutati

PENIBIL! Predoiu a făcut 2 filmulețe de susținere. Unul pentru Robert Sighiartău și unul puțin mai târziu pentru Vasile Silași! Oare care-i ăla bun și care-i ăla rău? Cine l-a sunat să-i dea comandă ?

Cătălin Predoiu a realizat două filmulețe de susținere a candidaților pentru funcția de președinte al PNL Bistrița-Năsăud. Robert Sighiartău a fost primul care a primit filmulețul și l-a postat urgent pe facebook. La scurtă vreme, Predoiu regizează varianta Silași iar cel de-al doilea filmuleț a fost livrat de urgență.

Fiecare candidat de filială se laudă cu sprijin de la București și postarea este distribuită în mediul on-line.

 

VARIANTA în care Predoiu îl susține pe Robert Sighiartău! (1 minut)

s2

z1-Copy1-800x400

 

 

 

 

 

 

 

“Stimați colegi din filiala PNL Bistrița-Năsăud. Astăzi este un moment important și pentru d-voastră și pentru filiala d-voastră și pentru PNL în ansamblul său Acesta pentru că filiala BN este printre cele mai importante filiale ale PNL. Cred că trebuie să aveți în frunte un om care să dea perspectivă filialei, un om care să tragă electorat, un om care să demonstreze prin fapte politicile de dreapta.

Fără rezerve, cred că acest om este Robert Sighiartău, un tânăr liberal cu convingeri de dreapta, un tânăr car practică dreapta în fiecare zi, antreprenor, om de partid, om de idei, parlamentar, un tânăr care fără îndoială va putea să dezvolte filiala Bistrița Năsăud. Vă doresc mult succes în lucrările conferinței d-voastră.” a completat Cătălin Predoiu.

VARIANTA în care Predoiu îl susține pe Vasile Silași! (30 secunde)

 

predoiu 1

a1-Copy

 

 

 

 

 

 

 

 

“Dragi colegi din filiala PNL Bistrița-Năsăud. Îmi exprim pe această cale aprecierea și susținerea pentru dl Vasile Silași. Sunt convins că experiența sa va contribui la dezvoltarea filialei PNL Bistrița-Năsăud. Am acordat un sprijin similar și altui coleg (lui Robert Sighiartău). Mesajul meu pentru d-voastră este că împreună puteți să faceți o filială mai performantă să aduceți Bistrița-Năsăud în topul filialelor PNL.” a fost mesajul pro-Silași.

Atitudinea duplicitară a lui Predoiu se răsfrânge la nivelul filialei și ascute lupta la vârf. Rămâne de văzut dacă în miez de noapte, Ioan Turc și Ovidiu Florean vor avea sprijin din partea liderilor de la București și dacă vor primi filmulețe de susținere. Sau poate Predoiu filmează la această oră încă 2 filmulețe ca toți cei 4 candidați să aibă sprijin echidistant. 🙂
Caricatură

Ziar de Bistrita