Prefectul Stelian Dolha, în control la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Beclean

 -  -  2940


Campania de vaccinare anti-COVID-19 continuă în Bistrița-Năsăud, procesul de imunizare a populației fiind în plină desfășurare. Prefectul județului, Stelian Dolha, a vrut să vadă cum se derulează acest proces și a efectuat o vizită la unul dintre cele mai noi centre deschise în județ.

Astfel, miercuri, prefectul Stelian Dolha a ajuns la centrul de vaccinare aflat în curtea Spitalului Orășenesc Beclean, centru destinat etapei a doua de vaccinare.

Potrivit Instituției Prefectului, la fața locului, prefectul a constatat că acest centru este foarte bine organizat și respectă reglementările prevăzute în strategia națională de vaccinare.

”Am fost surprins cât de bine arată acest flux de vaccinare organizat în curtea spitalului din Beclean, în containere. Toate normele sanitare sunt respectate, cetățenii care se vaccinează aici nu trebuie să își facă nicio problemă. Este o soluție eficientă pe care managerul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, a găsit-o pentru a reuși să deschidem acest centru în timp util, pentru a asigura începerea administrării vaccinului AstraZeneca. Îl felicit atât pe el, cât și pe directorul medical, doctorul Rurac Anatolii, dar și pe primarul Nicolae Moldovan și viceprimarul Rusu Bogdan pentru implicare!”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

În județul Bistrița-Năsăud, de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, au fost administrate peste 10.000 de doze de vaccin. Un număr de 432 de doze au fost administrate doar pe parcursul zilei de marți, 16 februarie, dintre care 226 au reprezentat prima doză și 206 au fost doze de rapel.

2 notes
65 views
bookmark icon

One thought on “Prefectul Stelian Dolha, în control la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Beclean

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *