Prefectul Stelian Dolha, în control pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud

 -  -  1037


În condițiile în care iarna și-a făcut simțită prezența și în județul Bistrița-Năsăud, prefectul Stelian Dolha a vrut să se asigure că drumarii intervin așa cum se cuvine pe șosele și că traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Astfel, în seara de 14 ianuarie, prefectul Stelian Dolha a verificat starea drumurilor județene și naționale.

Potrivit Instituției Prefectului au fost vizate câteva tronsoane de drum județean și național, iar punctul final a fost Pasul Tihuța – șosea de importanță majoră pentru transportul rutier de persoane și mărfuri.

După verificări, prefectul s-a declarat mulțumit de modul în care au intervenit drumarii.

Sunt mulțumit de modul în care s-a acționat în Pasul Tihuța, aici drumurile sunt curățate încontinuu pentru a menține un grad optim de circulație în condiții de iarnă. Le mulțumesc angajaților de aici care monitorizează starea drumurilor, știu că în astfel de perioade nu le este ușor cu doar o oră-două de somn pe noapte, dar rezultatele se văd. Sper că se va acționa în această manieră în tot județul”, a declarat Stelian Dolha.

Prefectul a verificat și baza de deszăpezire din Pasul Tihuța, unde stocurile de material antiderapant au scăzut considerabil în urma intervențiilor din ultimele zile.

Astfel de acțiuni de verificare vor avea loc și în fiecare zi din perioada următoare.

0 notes
162 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *