Prefectul Stelian Dolha, revoltat: ”Este inadmisibilă lipsa de reacție a celor din conducerea AJOFM Bistrița-Năsăud”

 -  -  41105Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, este extrem de revoltat și pe faptul că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă nu l-a notificat cu privire la intenția RAAL de a disponibiliza 800 de angajați.

Este inadmisibilă lipsa de reacție a celor din conducerea AJOFM Bistrița-Năsăud față de o situație atât de gravă cum este notificarea unei mari companii că urmează disponibilizarea colectivă a 800 de oameni din județ. Nu s-au sinchisit să transmită situația autorităților județene, n-au informat Instituția Prefectului, deși erau obligați să o facă, n-au transmis nici măcar un capăt de informare, n-au dat un telefon, nimic. Au pus hârtiile la sertar și au așteptat să treacă timpul. E pur și simplu bătaie de joc”, a spus prefectul Stelian Dolha.

Sursa citată a afirmat că lucrurile nu vor rămâne așa în privința aceasta.

”I-am cerut ministrului Muncii, doamnei Violeta Alexandru să facă o monitorizare a managementului agenției din Bistrița-Năsăud și să fie luate măsuri”, a mai spus Dolha.

Prefectul afirmă că imediat ce a aflat de această situație a purtat discuții și cu conducerea RAAL.

Imediat ce am aflat despre această situație am avut o discuție cu conducerea RAAL. Au o problemă legată de comenzile externe și de blocajele temporare de pe piața internațională. O să am discuție cu ministrul Muncii și cu premierul României, Ludovic Orban, să vedem ce se poate face, legal, în situația dată, ținând cont de gravitatea situației și de faptul că este vorba de pierderea a sute de locuri de muncă”, a completat Stelian Dolha.

Facem precizarea că RAAL a notificat AJOFM Bistrița-Năsăud cu privire la intenția de a disponibiliza 800 de angajați.

Este inadmisibilă lipsa de reacție a celor din conducerea AJOFM Bistrița-Năsăud față de o situație atât de gravă cum…

Publicată de Stelian Dolha pe Vineri, 31 iulie 2020
4 notes
230 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *