Prefectul Stelian Dolha și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, în mijlocul cadrelor didactice din comuna Parva

 -  -  1039


Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud au avut o întâlnire cu cadrele didactice și personalul didactic auxiliar din cadrul Școlii Gimnaziale “Vasile Scurtu” din comuna Parva, unitate de învățământ în care rata de vaccinare este de sub 60% și unde activitatea didactică se desfășoară în sistem online.

La ședință au fost invitați să participe primarul comunei, Ioan Strugari, directorul școlii și medicul de familie din comună.

Mesajul prefectului s-a bazat și de această dată pe importanța revenirii elevilor în școală. Stelian Dolha este de părere că educația la distanță nu facilitează procesul de învățare și consideră că angajații din școli trebuie să facă tot posibilul pentru a se îndepărta cât mai mult de varianta școlii online.

Aceasta este cea de-a doua acțiune organizată de Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar Județean în școlile din județ cu rată mică de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul angajaților. Zilele trecute, o campanie similară s-a desfășurat la Școala Gimnazială “Enea Grapini” din comuna Șanț.

Comuna Parva este comuna din județ cu cea mai mică rată de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul populației, procentul fiind de doar 4,87 %.

1368810cookie-checkPrefectul Stelian Dolha și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, în mijlocul cadrelor didactice din comuna Parva
0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.