FOTO: Info Trafic Bistrița Năsăud

Prefectura cere efectuarea unor verificări la acoperișurile blocurilor. ”Nu cunoaștem care este siguranța pe care o oferă aceste acoperișuri”

În contextul în care vijelia a smuls zeci de acoperișuri ale unor imobile din municipiul Bistrița și orașul Beclean, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă, a anunțat că va solicita efectuarea unor verificări la toate acoperișurile imobilelor cu mai multe apartamente.

Instituția Prefectului va trimite o adresă fiecărei unități administrativ-teritoriale din județ ca să verifice imobilele cu mai multe apartamente pentru că nu cunoaștem care este siguranța pe care o oferă aceste acoperișuri”, a spus prefectul într-o conferință de presă.

În urma vijeliei de joi, 26 de acoperișuri ale unor imobile au fost afectate, unele dintre acestea fiind chiar doborâte de vântul puternic. Mai mult, au existat și situații în care elementele desprinse au avariat autoturisme.

Vijelia de ieri a provocat pagube în 21 de localități din județul Bistrița-Năsăud.

Check Also

Casă din Bistrița Bârgăului, mistuită de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit duminică seara la o casă din lemn din localitatea Bistrița …

One comment

  1. Furtunile care vor veni si mai turbate vor rezolva pe rand care acoperis este trainic, insa eu cred ca nici unul construit dupa anii 90 nu va trece testul. Ele sunt oleaca mai solide decat polistirenul deoarece s-a lucrat romaneste pe fuga sa iasa banul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.