Pregătiri în toi pentru o nouă ediție a Târgului de Purici

 -  -  964În perioada 2 – 4 octombrie, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud se desfășoară cea de-a VII-a ediţie a Târgului de Purici, eveniment organizat de Clubul Lions Bistriţa. Ediția din acest an va fi una adaptată contextului epidemiologic actual.

Voluntarii Clubului Lions Bistrița și ai Clubului Leo Bistrița se află deja în curtea Compexului Muzeal Bistrița-Năsăud și fac pregătiri pentru târg, aranjând produsele ce vor fi scoase la vânzare.

Potrivit organizatorilor, la această ediţie nu vor fi expuse obiecte de îmbrăcăminte sau încălţăminte, dar se vor regăsi obiecte de artă, tablouri, porţelanuri, articole sportive (schiuri, biciclete, trotinete, etc), cărţi, rechizite şcolare, jocuri, vinyl-uri, casete, gablonţuri şi bijuterii, articole pentru Crăciun, decoraţiuni pentru casă şi grădină sau mic mobilier. 

Bistrițenii care vor alege să viziteze târgul trebuie să știe că la intrarea în incinta Complexului Muzeal li se va măsura temperatura şi li se va pune la dispoziție dezinfectant pentru mâini, precum şi măști.

Intrarea se va face în baza unui voucher în valoare de 10 lei, care va putea fi achiziţionat la poarta de intrare în incinta Muzeului Judeţean, şi care va putea fi folosit la cumpărarea diverselor obiecte expuse în cadrul târgului.

 Târgul va putea fi vizitat după următorul program:

  • Vineri, 2 octombrie – între orele 10:00 – 18:00;
  • Sâmbătă, 3 octombrie – între orele 09:00 – 18:00;
  • Duminică, 4 octombrie – între orele 09:00 – 14:00.

Dacă anul trecut fondurile obţinute au fost folosite la renovarea şcolii Preventoriului din Ilişua, anul acesta vor fi folosite la construirea unui adăpost pentru victimele violenţei domestice și la implementarea proiectului ”Parcul perilor seculari” din Complexul Wonderland – Unirea.

0 notes
89 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *