Pregătiri pentru redeschiderea parcurilor și a pădurii Schullerwald

 -  -  938


Primăria Bistrița face pregătiri pentru redeschiderea parcurilor din municipiu, precum și a pădurii-parc Schullerwald. În acest zone au fost efectuate igienizări, a fost tuns gazonul și chiar s-a stropit cu soluție dezinfectantă.

În această săptămână, ne-am pregătit pentru deschiderea parcurilor și a pădurii-parc din Bistrița. S-au stropit aleile cu soluție dezinfectantă, s-a tuns gazonul din Parcul Municipal și s-au spălat și dezinfectat coșurile de gunoi de pe aleile parcurilor”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

Reprezentanții adminsitrației locale spun că dacă nu apar alte reglementări restrictive din partea autorităților centrale, atunci din 15 mai aceste zone vor fi deschise publicului.

Însă, Primăria Bistrița atrage atenția cetățenilor că trebuie să țină cont de toate măsurile de siguranță și distanțare socială impuse conform reglementărilor în vigoare.

Reamintim că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că este de acord cu recomandarea ca parcurile să fie redeschise, însă nu şi locurile de joacă pentru copii. De asemenea, Nelu Tătaru a explicat că după 15 mai vor fi permise picnicurile, însă doar dacă sunt în interiorul localităţii. Pentru deplasările în afara localităţii va fi nevoie de declaraţie pe propria răspundere şi de un motiv întemeiat.

0 notes
63 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *