Din Bistrita

Pregătiri pentru sezonul rece și la Bistrița. ”La fel ca și în iarna precedentă, vom interveni în forță de fiecare dată când se va impune”

 -  - 


La nivelul municipiului Bistrița se fac pregătiri pentru sezonul rece. Primarul Ioan Turc a anunțat că Primăria a achiziționat anul acesta utilaje noi pentru deszăpezirea străzilor din oraș, dar și material antiderapant. 

Potrivit primarului, deszăpezirea străzilor din municipiu va fi efectuată de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei.

”Deszăpezirea în municipiul Bistrița va fi efectuată de Direcția de Servicii Publice. A fost achiziționată sare, avem utilaje, au mai fost achiziționate în acest an și alte utilaje pentru deszăpezire. Oamenii știu ce au de făcut, domnul viceprimar Sorin Hangan coordonează Direcția de Servicii Publice și se va asigura că se va interveni prompt. La fel ca și în iarna precedentă, vom interveni în forță de fiecare dată când se va impune, pentru ca în oraș să se circule în condiții de iarnă. Singur, acum să nu așteptăm ca, atunci când ninge abundent, condițiile să fie ideale. Am demonstrat și anul trecut. S-a lucrat zi și noapte într-o perioadă în care a nins abundent”, a declarat primarul Ioan Turc.

Administrația locală reamintește locuitorilor orașului că pe timpul iernii și ei au obligația de a îndepărta zăpada de pe trotuarele din dreptul clădirilor în care își desfășoară activitatea sau în care locuiesc. 

278 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.