Pregătiți-vă patinele! De la ora 16:00 se deschide patinoarul din fața Palatului Culturii din Bistrița!

 -  -  3312


”Astăzi, de la ora 16:00, vă așteptăm cu drag la patinoar!” este mesajul postat, luni, pe o rețea de socializare de către administratorii patinoarului amenajat în fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița.

Cu o întârziere de mai bine de două săptămâni față de data anunțată de Primăria Bistrița, patinoarul va fi deschis începând de astăzi, oferindu-le bistrițenilor iubitori de mișcare în aer liber încă o modalitatea de a-și petrece timpul. Întârzierea a apărut datorită unor probleme cauzate de faptul că suprafaţa pe care acesta este amenajat nu era plană, iar instalaţiile nu au făcut faţă să  îngheţe uniform apa. Însă toate aceste probleme au fost remediate, iar de la ora 16:00, primii patinatori sunt așteptați să testeze gheața.

Prețul pentru o oră și jumătate este 15 lei, iar închiriatul patinelor va fi 10 lei.

Este pentru prima dată în ultimii ani când patinoarul a fost amenajat în fața Palatului Culturii din Bistrița. Ideea de a amenaja un patinoar în zona centrală a orașului a fost lansată de primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, care afirma că o astfel de locație ar fi mult mai potrivită pentru bistrițeni.

Până anul trecut patinoarul funcționa în spatele Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

3 bookmark
0 notes
37 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.