Prejudiciul unui furt, recuperat de polițiștii din Beclean

Polițiștii din Beclean au reușit să recupereze prejudiciul unui furt comis zilele trecute dintr-o gospodărie din localitatea Coldău, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 24 mai, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Beclean au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Enciu, bănuit de comiterea faptei. Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 20/21 mai, bărbatul în cauză ar fi pătruns într-un imobil din Coldău, de unde ar fi sustras un cuptor cu microunde. De asemenea, din autoturismul parcat în curtea imobilului respectiv, acesta ar mai fi sustras documente și două carduri bancare. Toate bunurile și documentele sustrase au fost recuperate și restituite persoanei păgubite”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.