Premieră în Bistrița! Se deschide un cabinet de practică independentă a profesiei de asistent medical generalist

La Bistrița va fi deschis un cabinet de practică independentă a profesiei de asistent medical generalist, primul de acest fel din municipiu, în cadrul căruia locuitorii orașului vor putea beneficia de servicii de îngrijire.

Cabinetul a fost înființat de către asistent medical generalist Cristina Sîrbu și este situat pe Strada Avram Iancu, nr.4, scara C. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între orele 15:00 – 19:00.

Serviciile de îngrijiri medicale ce pot fi acordate în cadrul cabinetului independent sunt complexe și cuprind: servicii de îngrijiri medicale autonome, care pot fi prestate în cadrul rolului propriu al asistentului medical generalist și servicii de îngrijiri medicale delegate, care pot fi prestate, exclusiv la prescripţia medicului. Pentru a promova sănătatea și bunăstarea comunității locale, vă încurajăm să ne vizitați sau să ne sunați pentru a face o programare. Suntem bucuroși să oferim servicii medicale de calitate la cabinet sau la domiciliul pacienților, în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia”, au transmis reprezentanții cabinetului.

Președintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România filiala Bistrița-Năsăud, Cristina Mușină, a apreciat această inițiativă.

Să fii deschizător de drumuri nu este un lucru ușor, dar Cristina a arătat că prin curaj, multă voință și perseverență, un vis poate să devină realitate! Profesionalismul și dedicarea ta și a colegelor cu care vei lucra, vor însemna un plus de sănătate pentru semenii care au nevoie de îngrijire și sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară. Te asigurăm de întregul nostru sprijin! Felicitări și mult, mult succes!”, a transmis Cristina Mușină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *