Premierul Ludovic Orban a solicitat testarea pentru COVID-19. UPDATE: Rezultatul e negativ

 -  -  965Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă efectuarea unui test COVID-19, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune a fost confirmată pozitiv, anunţă Guvernul.

Rezultatul testului COVID-19 efectuat de premierul Ludovic Orban este negativ, dar acesta va rămâne în carantină până joi, a informat Guvernul. Prim-ministrul își va exercita atribuţiile fără interacţiune fizică cu alte persoane.

Știrea inițială

“Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, informează Guvernul.

În aceste condiții, la rândul său, premierul Ludovic Orban a solicitat efectuarea unui test pentru depistarea infecției cu noul coronavirus.

Potrivit Executivului, premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2, însă, până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

0 notes
90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *