Președintele CJ Bistrița-Năsăud: ”Definitivăm portofoliul de proiecte pentru noul exercițiu financiar al Uniunii Europene”

 -  -  11062


Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este de părere că accesarea fondurilor europene pentru a asigura continuarea dezvoltării județului este vitală, motiv pentru care, în această perioadă, administrația județeană pregătește portofoliul de proiecte pentru noul exercițiu financiar al Uniunii Europene.

Șeful CJ Bistrița-Năsăud spune că investițiile viitoare vizează mai multe domenii.

”Pentru a continua dezvoltarea județului cu fonduri europene și pentru a fi din nou județul etalon al atragerii acestora, definitivăm portofoliul de proiecte pentru noul exercițiu financiar 2021-2027, alături de directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș, și de experți din cadrul agenției. Începând de la sănătate, educație, infrastructură, cultură, turism, digitalizare, toate domeniile și întregul județ este vizat pentru continuarea investițiilor, armonizate la strategia de dezvoltare a Porții Transilvaniei – Bistrița-Năsăud. Ținând cont de situația economică dificilă prin care trece țara noastră și pentru a ne ține de cuvânt, soluția accesării de fonduri europene este vitală. Așadar, ne adaptăm vremurilor și continuăm munca și dezvoltarea județului, cu proiecte utile comunităților”, a precizat Moldovan.

Totodată, președintele CJ Bistrița-Năsăud a adăugat că administrația județeană implementează, prin intermediul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, proiecte a căror valoare totală depășește 800 de milioane de lei, adică circa 160 milioane de euro.

1 notes
187 views
bookmark icon

One thought on “Președintele CJ Bistrița-Năsăud: ”Definitivăm portofoliul de proiecte pentru noul exercițiu financiar al Uniunii Europene”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *