Președintele CJ Bistrița-Năsăud, după opt zile de spitalizare: ”Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă”

 -  -  1068

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a fost recent diagnosticat cu COVID-19, a anunțat că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit după opt zile petrecute în spital.

”După opt zile de spitalizare, în care am trecut prin simptome variate ale Covid-19, mă bucur să vă anunț că starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă. (…) Abia aștept să treacă și celelalte zile de izolare, să pot să mă întorc, alături de echipa mea, la muncă și să realizăm tot ceea ce ne-am propus”, a anunțat Emil Radu Moldovan printr-un mesaj postat pe Facebook.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, despre care spune că sunt ”specialiști desăvârșiți, oameni înzestrați cu bunătate, răbdare și pricepere”.

”Vă admir pentru tot efortul și riscul la care vă expuneți zi de zi pentru a trata și a fi alături de toți bistrițenii care luptă cu inamicul invizibil. Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri”, a mai spus Moldovan.

De asemenea, mulțumiri a transmis și celor care i-au fost alături în această perioadă.

Mulțumesc celor ce mi-ați scris mesaje cu gânduri bune. Să știți că în astfel de momente, aceste gesturi contează enorm. Multă sănătate, tuturor. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Doamne ajută!”, a mai adăugat Emil Radu Moldovan.

Totodată, președintele CJ Bistrița-Năsăud a transmis un mesaj și celorlalți pacienți infectați cu noul coronavirus, dar și bistrițenilor care nu au trecut printr-o astfel de experiență.

”Tuturor celor ce trec prin această experiență neplăcută, le doresc multă sănătate, putere și încredere în cadrele medicale. Celor ce au fost feriți de ea, continuați să fiți precauți și să respectați toate regulile impuse. Faceți acest lucru pentru dumneavoastră, de dragul celor apropiați, din respect și grijă pentru cei vulnerabili”, a mai spus sursa citată.

0 notes
193 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *