Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan: ”E momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim și să dăruim”

 -  -  1422


Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a transmis un mesaj locuitorilor județului:

Suntem la finalul unui an greu, complicat, în care mulți dintre noi am pierdut persoane dragi, dar ca răsplată, Bunul Dumnezeu ne-a dat o zi a Ajunului de Crăciun magnifică. A nins de dimineață până seară. După mulți ani, avem astăzi o seară a de Ajun cu zăpadă ca-n povești, care ne aduce aminte de copilărie. E momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim și să dăruim. Vă doresc, dragii mei, să petreceți sărbătorile de Crăciun în liniște și pace alături de cei dragi, iar anul care vine să vă aducă multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Crăciun fericit! La mulți ani!”, a transmis Emil Radu Moldovan.

1392660cookie-checkPreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan: ”E momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim și să dăruim”
0 notes
547 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.