Președintele PNL Bistrița-Năsăud: ”Despre Ionuț Simionca am înțeles de mult că face jocurile PSD”

 -  -  11348


Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, l-a acuzat pe Ionuț Simionca, președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, că face jocurile politice ale PSD.

Despre Ionuț Simionca am înțeles de mult că face jocurile PSD, când a încercat prin orice mijloace, înaintea alegerilor locale, să blocheze constituirea la Bistrița a unei alianțe de dreapta. Aceasta s-a făcut și fără PMP, cu girul electoratului. După scrutin, totul a devenit o certitudine, când deja pesedistul Simionca a refuzat cu obstinație orice acord propus de liberali pentru o alianță majoritară în Consiliul Județean. Ca să nu mai existe dubii, mâna dreaptă a PSD, Ionuț Simionca, avea nevoie și de o mână stângă, pe care a găsit-o în persoana cumnatului său Kecskes-Simionca, numit ieri vicepreședinte la Consiliul Județean. O manevră ca un cântec de lebădă, pentru că istoria nu a mai avut răbdare și PMP a ieșit deja pe ușa din dos a politicii fără să mai prindă intrarea in Parlament”, a spus președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Declarația liderului liberalilor din Bistrița-Năsăud vine după ce cumnatul lui Ionuț Simionca – Ciprian Tiberiu Kecskes-Simionca – a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc nu este singurul liberal care a comentat pe marginea acestei alianțe formate la nivelul CJ Bistrița-Năsăud între PSD-ALDE-Pro România-UDMR şi PMP pentru numirea vicepreședinților. Și consilierul județean Florin Moldovan a reacționat.

”Ionuț Simionca, ‘marele om de dreapta’ care flutura peste tot steagul luptei cu ciuma roșie, a găsit oportună susținerea unei majorități în Consiliul Județean alături de PSD, prin care și-a promovat cumnatul în funcția de vicepreședinte, astfel asigurându-și o oarecare continuitate politică după ce a rămas pe dinafara Parlamentului. Luat fiind de val, ‘ilustrul luptător’ a uitat că județul nostru a susținut puternic partidele de dreapta în detrimentul celor de stânga și sunt absolut convins că prin această mișcare Ionuț Simionca va ajunge la coșul de gunoi al politicii bistrițene iar PMP-ul va urma îndeaproape traiectoria pe care a avut-o ALDE”, a scris pe Facebook Florin Moldovan.

1 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *