Eveniment

Bărbat care pretindea că este profet, dar care figura în Registrul Agresorilor Sexuali, internat la Secția de Psihiatrie a SJU Bistrița

 -  - 


Un bărbat din București, care pretindea că este profet și care s-a descoperit că figurează în Registrul Agresorilor Sexuali, a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul a ajuns la SJU Bistrița, dar a refuzat să comunice cu personalul unității medicale și a devenit agresiv. Astfel, a fost solicitată intervenția oamenilor legii.

 

”La data de 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroul de Ordine Publică au condus la sediul Poliției un bărbat care se manifesta agresiv verbal, îmbrăcat în haine de călugăr și care a refuzat să comunice datele sale de identificare personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, susținând că este profet. La sediul poliției, în urma controlului corporal efectuat, asupra lui a fost descoperite  sume de bani (de 5728 lei, 265 euro, 10 lire și 50 lei moldovenești), înscrisuri și obiecte bisericești. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu are calitatea de călugăr”, se arată în buletinul de presă Poliției.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 71 ani, din București.

Totodată, polițiștii au constat că acesta figurează în Registrul Agresorilor Sexuali și nu s-ar fi prezentat la citația polițistului desemnat cu supravegherea.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au readus la cunoștință obligațiile pe care le are, însă a refuzat să se conformeze, fiind înștiințat polițistul care îl are în supraveghere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înșelăciune, iar bărbatul a fost internat pe Secția Psihiatrie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se mai arată în comunicat.

166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.