Prima ediție de toamnă a Târgului de nunți ,,Wedding Land” are loc în acest an din 16 până în 18 Noiembrie la Pensiunea Terra din Bistrița

 -  -  3339


Prima ediție de tomană a Târgului de nunți, Wedding Land” are loc în acest an, în perioada 16-18 noiembrie la Pensiunea Terra din Bistrița, loc unde organizatorii târgului Salonul Geea Sposa au adunat cei mai buni profesioniști din domeniu pentru viitori miri bistrițeni. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: în data de 16noiembrie, între ora 12:00-19:00, în data de 17 noiembrie între 10:00 și 19:00, în data de 18 noiembrie între 10:00 și 18:00.

Wedding Land este un târg de tradiție pentru județul Bistrița, ce adună la un loc cele mai importante firme din domeniul nunților cu scopul de a ușura munca viitorilor miri. Ca în fiecare an, aceștia pot participa la Wedding Land gratuit, și vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte și promoții la toate firmele prezente. În cadrul târgului participanții vor găsi o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni.

Loredana Suciu organizatoarea târgului declară: datorită cererii foarte mare, în acest an am decis să organizăm pentru prima dată acest târg și toamna. Ne bucură faptul că avem alături de noi cele mai cunoscute firme din acest domeniu și că le putem oferi viitorilor miri bistrițeni posibilitatea de a-și organiza nunta mult visată. Vă așteptăm cu drag și sperăm că acest eveniment să fie cu adevărat de ajutor.

Geea Sposa din Cluj Napoca produce şi comercializează rochii de mireasă elegante, rafinate şi variate, lucrate manual. Îmbinam modernul cu clasicul şi eleganta cu stilul. Realizăm modele unicat la comandă în atelierul de creaţie, unde vă aşteaptă o echipă înzestrată cu talent şi măiestrie care îşi asumă responsabilitatea să vă fie alături şi să satisfacă cele mai exigente gusturi în realizarea rochiei mult visate. GEEA Sposa a fost înfiinţată în anul 2000.

3 bookmark
0 notes
64 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.