Administratie

Primăria Beclean pregătește o nouă piață agroalimentară

 -  - 


Comercianții și cetățenii din zona orașului Beclean și din împrejurimi vor avea la dispoziție o piață agroalimentară modernă, la standarde europene. Administrația locală din Beclean pregătește o astfel de investiție.

”Noua Piață Mare Agroalimentară va fi construită din fonduri europene, după un concept modern și va cuprinde și un parking subteran, precum și spații exterioare pietonale cu zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și din materiale potrivite cu mediul înconjurător. Piața ca atare va avea spații comerciale de toate tipurile: zone frigorifice, zone destinate comercializării de fructe-legume, brânzeturi și produse alimentare specifice zonei, produse agricole, băuturi, produse vegetale, produse de pomicultură, flori. În plus, piața va cuprinde spații comerciale destinate vânzării de produse non-alimentare (haine, unelte și scule agricole, produse meșteșugărești) și multe altele”, a explicat primarul Nicolae Moldovan.

Noua Piață Mare Agroalimentară a orașului Beclean va contribui considerabil la creșterea calității vieții cetățenilor orașului Beclean și a celor din împrejurimi.

”Astfel, toți comercianții din zonă și toți cetățenii orașului Beclean și din împrejurimi vor avea acces la o Piață Mare Agroalimentară cu toate dotările necesare, la standarde europene”, a mai spus primarul Nicolae Moldovan.

90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.