Primăria Beclean se pregătește pentru inaugurarea Centrului Social de Zi

Pe 17 august, Primăria Beclean va inaugura Centrul Social de Zi, o investiție care vine să completeze facilitățile din zona Băile Figa și care va oferi servicii complexe.

Centrul Social de Zi oferă servicii socio-medicale complexe, cu terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv categorii vulnerabile: vârstnici, persoane cu dizabilități sau copii care provin din familii aflate în dificultate. Frumusețea Centrului o reprezintă pista de biciclete și zona pietonală de un kilometru, spațiul de joacă exterior de un ha de care se bucură deja zeci de copii zilnic, precum și amfiteatrul verde în aer liber unde vom organiza periodic spectacole și vizionări de film”, a explicat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Inaugurarea Centrului Social de Zi va avea loc sâmbătă, 12 august, începând cu ora 11:00, la eveniment urmând să participe ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest și oficialități locale.

De asemenea, tot sâmbătă, de la ora 12:00, în amfiteatrul verde va avea loc un spectacol tradițional susținut de Clubul Copiilor Beclean și Ansamblul Folcloric Someșul Beclean.

ACTUALIZARE

Evenimentul programat în 12 August, ora 11.00, (vizita de prezentare la obiectivul “Centrul Social de Zi”) se reprogramează pentru data de 17 August, ora 11.00, a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

Check Also

Restaurarea clădirii în care a funcționat vechiul cinematograf Omnia, estimată la peste 34 de milioane lei

Consiliul Local Bistriţa a aprobat luni, într-o şedinţă extraordinară, documentaţia de avizare a lucrărilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.