Din Bistrita

Primăria Bistrița a atras fonduri de peste 1,5 milioane de lei pentru Grădinița nr.10 de pe Bulevardul Independenței

 -  - 


Primăria Bistrița a atras fonduri de peste 1,5 milioane de lei, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru Grădinița nr.10 de pe Bulevardul Independenței, a anunțat primarul Ioan Turc. 

”Proiectul de creștere a eficienței energetice a clădirii Grădiniței cu program normal nr. 10 de pe Bulevardul Independenței a fost aprobat în vederea obținerii resurselor financiare necesare prin PNRR. Intervențiile care vor avea loc la acest obiectiv respectă planul lucrărilor prevăzute și la celelalte grădinițe ce se vor bucura de renovare termică. Reducem costurile facturilor, împrospătăm aspectul grădiniței și, cel mai important, asigurăm condiții și mai bune pentru copilași!”, a precizat primarul.

Reamintim că municipalitatea a mai obținut fonduri prin PNRR și pentru reabilitarea altor școli și grădinițe din oraș și chiar și din localitățile aparținătoare. Astfel, vor beneficia de reabilitare energetică Grădinița nr. 7 de pe strada C.R. Vivu, Liceul Tehnologic Agricol, grădinița din Sărata, Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” Bistrița. Chiar și Palatul Copiilor din Bistrița va fi reabilitat cu fonduri asigurate prin PNRR, componenta Valul Renovării.

49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.