Primăria Bistrița a cumpărat 5.000 de măști chirurgicale (5 lei bucata) + 150 de perechi de mănuși (50 de lei/perechea)! Vor fi folosite de angajații instituției!

 -  -  3


Primăria Bistrița a cumpărat în regim de urgență măști chirurgicale și mănuși chirurgicale. Contractele au fost atribuite direct, fără licitație.

Primăria Bistrița a cumpărat 5.000 de măști la 5 lei bucata!

S.C. SALOPETE SARA PROTECT S.R.L. din Dâmbovița a prins contractul privind livrarea măștilor chirurgicale, cu 26.000 de lei!

Materialul din care sunt confectionate acestea este destinat sa garanteze un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea fluidelor si microorganismelor. Este confectionata din bumbac 100% ,185g/mp, tratat special ( tratat anticlor si antichimic). Culoare alba. Este resterilizabila la 90 grade Celsius. Protejeaza impotriva contaminarii. Compania a livrat măștile în 2 zile!

Manusi chirurgicale 50 de lei/perechea, DUBLU față de prețul real!

Primăria Bistrița a cumpărat 150 de perechi, cu 50 de lei perechea) ! SC Tudor SR din Bistrița a prins contractul la 7.500 de lei și a livrat mănușile chirurgicale! 

Măștile și mănușile chirurgicale, la DUBLU față de prețul real!

În stare de urgență, achizițiile publice urmează un regim special și criteriul cel mai bun preț NU reprezintă criteriul de selecție.

Cel mai scurt timp de livrare este criteriul care contează în astfel de cazuri.

Companiile private au DUBLAT prețul de vânzare al produselor ce se folosesc în contextul pandemiei. În mod noral, o pereche de mănuși costă 20-25 de lei, iar o mască ar costa maxim 2-3 lei.

Echipamentele de protecție vor fi folosite de Poliția Locală reprezentanții SVSU și angajații Primăriei Bistrița.

Primăria Bistrița a alocat 500.000 de lei din fondul de urgență pentru măsuri sporite de prevenție și va cheltui acești bani FĂRĂ licitație pentru diverse achiziții ce se impun în astfel de situații.

3 recommended
0 notes
623 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *