“Primăria Bistriţa a introdus taxarea pe vise”. Critici dure după ce municipalitatea vrea să introducă taxe de acces în Complexul Wonderland şi în extrasezon

 -  -  4281


“Sloganul PSD în Bistriţa ar trebui să fie următorul: Vă punem taxe pe orice, inclusiv pe vise” este de părere deputatul bistriţean Ionuţ Simionca.

Declaraţia parlamentarului vine după ce Primăria Bistriţa a decis că va introduce taxe speciale de acces în Complexul Sportiv Polivalent Wonderland şi Aventura Park ,ce vor fi practicate inclusiv în anul 2018, în extrasezon, respectiv în perioada din an când nu se schiază.

Recunosc că asistăm la o premieră internaţională, poate chiar la un moment de cotitură, de redefinire a social-democraţiei. Cum este posibil ca în Bistriţa Consiliu Local să adopte o HCL privind stabilirea tarifelor pe 2018 pentru accesul în parcul de aventuri care nu există?” a declarat preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, într-o conferinţă de presă.

Reamintim că taxele propuse de Primăria Bistriţa sunt următoarele:

Nr. crt. Specificaţii  Taxa

 

 Taxa

Copii, elevi, studenţi

 

1. Tur complet cu telescaunul ( urcare şi coborâre) 15 lei/persoană/tur 10 lei/persoană/tur
2. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă 15 lei/persoană/urcare 10 lei/persoană/urcare
3. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă 50 lei/persoană/ 5urcări 40 lei/persoană/ 5urcări
4. Urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă  ( inclus acces 2 ore Aventura Park) 70 lei/persoană/zi 50 lei/persoană/zi
5. Acces Aventura Park 30 lei/persoană/ 2 ore 20 lei/persoană/ 2 ore

Încasarea acestei taxe speciale de acces în Complexul Sportiv Polivalent Wonderland şi Aventura Park se va efectua de către „Directia Economică- Venituri” prin caseria deschisă în cadrul Complexului Sportiv Polivalent Wonderland şi se face venit la bugetul local al municipiului Bistriţa.

4 bookmark
0 notes
6 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.