Primăria Bistrița a lansat licitația pentru achiziția unei stații de preparare mixturi asfaltice

 -  -  1112


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița a lansat procedura de licitație pentru achiziția unei stații de preparare mixturi asfaltice. Valoarea estimată a investiției este de circa 3,1 milioane lei.

Anunțul pentru organizarea licitației publice a fost postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) la data de 21 mai 2021, iar companiile interesate să participe la licitație pot depune oferte până la data de 23 iunie 2021.

”Stația de preparare a mixturilor asfaltice va avea o capacitate de producție de 60 tone pe oră, va cuprinde în documentația tehnică ultima tehnologie în domeniu în componența sa cu privire la predozator de agregate, transportor de agregate, uscător de agregate, filtrul de praf, turnul de malaxare, instalație de preparat aer comprimat, cabină de comandă, echipament electric, gospodărie de bitum, gospodărie de filer, gospodărie de praf, instalație dozare aditiv lichid”, se arată în caietul de sarcini postat pe SEAP.

Valoarea estimată a achiziției publice este de 3,1 milioane lei.

Reamintim că primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat deja că intenționează să cumpere o astfel de stație, din bugetul local pe anul 2021 fiind alocată suma de 3,7 milioane lei pentru această investiție.

”Vrem să asfaltăm cu ritm și vrem ca lucrările pe care le facem să fie de calitate. De aceea am decis să investim în această dotare”, a explicat primarul Ioan Turc.

0 notes
237 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *