Primăria Bistrița a reziliat contractul cu firma care ar trebuit să efectueze auditul cu privire la activitatea din perioada 2019-2020. Care este motivul

 -  -  11008


Primăria Bistrița a reziliat contractul cu compania Prim-Audit București, care ar trebuit să efectueze un audit cu privire la activitatea derulată de administrația locală în perioada 2019-2020.

După ce în spațiul public au apărut diverse informații cu privire la această companie, primarul Ioan Turc a solicitat verificări.

”În urma verificărilor suplimentare pe care le-am solicitat cu privire la singurul participant la procedura de încredințare a serviciului de audit extern, am constatat că administratorul societății Prim-Audit București, Luminița Tănase, a omis să ne aducă la cunoștință faptul că e inculpată într-un dosar penal aflat pe rolul instanțelor din România, pentru o infracțiune ce îi pune la îndoială probitatea morală. În consecință, am decis încetarea colaborării cu societatea Prim-Audit”, a declarat primarul Ioan Turc.

Sursa citată a adăugat că procedura pentru derularea unui audit extern la Primăria Bistrița va fi reluată.

Totodată, primarul a mai dispus revizuirea tuturor procedurilor interne de selectare a ofertanților, pentru ca asemenea situații să fie prevenite.

1 notes
133 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița a reziliat contractul cu firma care ar trebuit să efectueze auditul cu privire la activitatea din perioada 2019-2020. Care este motivul

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *