Primăria Bistrița a simplificat procedura de reîncărcare a cardurilor pentru persoanele care beneficiază de transport gratuit pe raza municipiului şi a localităţilor componente

 -  -  1089


Primăria Bistrița a simplificat procedura de reîncărcare a cardurilor pentru persoanele care beneficiază de transport gratuit pe raza municipiului şi a localităţilor componente, a anunțat primarul Ioan Turc.

De mâine, Primăria Bistrița asigură, prin Direcția de Servicii Publice, Serviciul Transport Administrare Circulaţie, reîncărcarea automată a cardurilor pentru persoanele care beneficiază de transport gratuit pe raza municipiului şi a localităţilor componente. În ideea unei interacțiuni mai facile cu administrația, am solicitat ca pensionarii și persoanele cu handicap care au deja carduri eliberate să nu mai trebuiască să se prezinte trimestrial la ghișeu, cu actul de identitate, pentru a li se încărca, pe semnătură, numărul de călătorii gratuite pe mijloacele de transport în comun”, a precizat edilul Bistriței.

Potrivit acestuia, prezența la ghișeul Direcției Servicii Publice va mai fi necesară doar pentru:

  • Persoanele care doresc pentru prima dată card de transport în comun;
  • Persoanele care au pierdut cardul, s-a rupt sau s-a deteriorat;
  • Persoanele cu certificat de încadrare în grad de handicap cu termen de revizuire, la primirea unui nou certificat;
  • Persoanele cu pensie de invaliditate la primirea unei noi decizii medicale;
  • Persoanele care beneficiază de un număr nelimitat de călătorii pe mijloacele de transport în comun, ori de câte ori doresc suplimentarea celor încărcate pe card.

”Simplificarea serviciilor publice pentru cetățean este prioritară, iar anumite categorii sociale trebuie să simtă că municipalitatea le acordă o mai mare atenție”, a încheiat Ioan Turc.

0 notes
214 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *