Primăria Bistrița: ”Administrația locală asigură continuitatea activității în cadrul tuturor direcțiilor, serviciilor și compartimentelor care deservesc cetățeanul”

 -  -  1116


Primăria municipiului Bistrița dă asigurări că activitatea de lucru cu publicul în cadrul instituției nu este afectată de ancheta Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”Referitor la investigația desfășurată de instituțiile abilitate care vizează unii angajați ai municipalității, Primăria Bistrița susține fără rezerve acest demers, dorindu-se o clarificare pentru toate aspectele aflate acum în anchetă, unele discutate deja în spațiul public de mai multă vreme. Indiferent de posibilele evoluții ale cazului, administrația locală asigură continuitatea activității în cadrul tuturor direcțiilor, serviciilor și compartimentelor care deservesc cetățeanul. Reiterăm importanța integrității în funcțiile publice, încrederea în profesionalismul și moralitatea celor aflați în slujba comunității fiind esențială”, a transmis Primăria într-un comunicat de presă.

Reamintim că polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au efectuat marți 7 percheziții la sediul Primăriei Bistrița și la locuințele unor angajați ai administrației locale, bănuiți de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals și influențarea declarațiilor, fapte care ar fi fost comise din anul 2016 și până în prezent. Zece persoane au fost duse la audieri, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore a trei persoane. 

0 notes
241 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *