Din Bistrita

Primăria Bistrița ar putea accesa un credit pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu”

 -  - 


Primăria Bistrița continuă demersurile pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu” din municipiu și analizează posibilitatea de a accesa un credit pentru finanțarea acestei achiziții. 

Lucrăm la caietul de sarcini pentru credit. Pentru că nu avem sursa de finanțare asigurată, nu putem da drumul la negocierile pentru cumpărarea Stadionului Jean Pădureanu. Avem o valoare rezultată din raportul de evaluare. Raportat la această valoare ne vom dimensiona și creditul pe care îl vom contracta. Bineînțeles, acest credit va fi contractat în formula unei linii de credit. În situația în care negocierile se vor solda cu succes, vom trage banii. Dacă nu, nu, fără ca această procedură să aducă vreun cost pentru municipalitate. Eu sper că vom ajunge la o concluzie. Cred că toți cei interesați sunt cât se poate de conștienți de faptul că stadionul se ruinează de la un an la altul”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Edilul Bistriței a subliniat că municipalitatea dorește să cumpere acest stadion pentru a îl reabilita și pentru a îl repune în circuitul sportiv.

Noi nu dorim să cumpărăm stadionul pentru a face altceva acolo. Nu dorim proiecte imobiliare, nu avem nicio altă intenție în afara celei de a îl moderniza și a îl pune la dispoziția bistrițenilor într-o haină nouă”, a menționat Ioan Turc.

Primăria Bistrița va începe negocierile pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu”

Care sunt planurile Primăriei Bistrița pentru Stadionul Jean Pădureanu. ”Această bază sportivă trebuie să revină municipalității”

65 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița ar putea accesa un credit pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.