Primăria Bistrița construiește 1 bloc de 30 de apartamente pentru cazurile sociale. Valoare contract: 1.3 MILIOANE de euro! Locație: Viișoara

 -  -  31193


Primăria Bistrița construiește 1 BLOC social în  Viișoara!

Licitația privind lucrările de execuţie aferente obiectivului de investiţii: ” Blocuri de locuințe cu destinația de locuințe sociale, Viișoara, etapa II a fost lansată.

Primarul Ioan Turc a promis încă 5 BLOCURI în Viișoara, cu bani de la Ministerul Dezvoltării! Anul ăsta începe construcția primului BLOC de 30 apartamente !

Un prim contract implică lucrări de executie a blocului nr.1, cu regim de înălțime subsol tehnic+P+3E+M, cu un număr de 30 de apartamente, cu 2 scări cu 15 apartamente pe scară și este bloc de tip 2 cu:

 –  10 apartamente cu o cameră,

 – 10 apartamente cu 2 camere

 – 10 apartamente cu 3 camere

Suprafață construită 266,39 mp, suprafața desfășurată 1331,95 mp.

Valoarea estimată: 6.5 MILIOANE de lei. Termen de finalizare: 24 de luni!

Proiectul privind cele 5 blocuri sociale este finanțat din Fonduri de la Ministerul Dezvoltarii, lucrărilor Publice și Administrației. Valoarea totală aprobată a investiţiei este de 39,3 milioane lei, din care cheltuielile neeligibile (suportate din bugetul local) sunt în sumă de aproximativ 2,6 milioane lei. 

Ofertele se vor deschide în 14 septembrie.

Se înființează posturi ale Poliției Locale, la blocurile sociale din Viișoara și Subcetate!

În ultimii 10 ani, la Viișoara s-au construit 9 blocuri sociale unde locuiesc 300 de familii, majoritatea rromi.

Faptele anti-sociale sunt la ordinea zilei și se impune ca autoritățile locale să ia măsuri urgente pentru a ține sub control comunitatea din Viișoara! Primăria Bistrița a anunțat înființarea unui post al Poliției Locale, la Viișoara.

Până acum, Primăria Bistrița a construit 9 blocuri sociale (300 de familii) și are în plan extinderea cartierului cu încă 5 blocuri (160 de locuințe).

La Viișoara, vor fi în TOTAL : 14 blocuri, 460 de familii!

Persoanele care doresc o locunță socială pot soicita repartizarea unei locuințe, iar listele privind repartizarea apartamentelor sunt aprobate prin Hotărâri ale Consiliului Local.

3 notes
318 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *