Primăria Bistrița: ”Echipa noii administrații își exprimă disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea oricăror aspecte care ar putea conduce la aplicarea fără echivoc a legii”

 -  -  21276


Inspectoratul Județean de Poliție desfășoară verificări la sediul Primăriei Bistrița într-un dosar de infracțiuni economice, precum abuz în serviciu, fals și constituirea unui grup infracțional organizat. Reprezentanții instituției anunță că vor colabora din toate punctele de vedere cu organele de anchetă.

”Chiar dacă faptele investigate preced momentul preluării mandatului, echipa noii administrații își exprimă disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea oricăror aspecte care ar putea conduce la aplicarea fără echivoc a legii. Deoarece componenta de relații cu publicul ar putea fi afectată, regretăm disconfortul creat cetățenilor și îi asigurăm că activitatea va reveni la normal în cel mai scurt timp”, a transmis Primăria Bistrița.

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a pus în aplicare un număr de 7 mandate de percheziție, atât la sediul Primăriei Bistrița, cât și la domiciliile unor persoane fizice.

La acţiune participă poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

2 notes
401 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *