Primăria Bistrița înlocuiește aplicația „City Health” cu „iReport”

 -  -  11057


Primăria Bistrița a anunțat că aplicația „City Health” a fost înlocuită cu „iReport”, care nu presupune costuri de administrare.

Începând de astăzi, 6 iulie 2021, Primăria municipiului Bistrița pune la dispoziție aplicația „𝐢𝐑𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚” – o nouă platformă de comunicare cu cetățenii. Aplicația permite transmiterea direct de pe dispozitivul mobil (telefon sau tabletă) a unor probleme punctuale din diferite zone ale orașului – cum ar fi gropi în asfalt, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, disfuncționalități în iluminatul public sau al semafoarelor, coșuri de gunoi sau mobilier urban vandalizate, vehicule abandonate, etc”, informează administrația locală.

În contextul în care „iReport Bistrița” face parte din pachetul de aplicații online ale portalului web www.primariabistrita.ro și nu presupune costuri de administrare, municipalitatea a decis renunțarea la serviciile aplicației „City Health”.

Funcționalitățile noii aplicații „iReport Bistrița” sunt prezentate pe portalul Primăriei municipiului Bistrița la secțiunea „Servicii online” (https://www.e-bistrita.ro/descriere-aplicatii/ireport?id=17), iar aplicația poate fi descărcată prin intermediul Magazin Play – Android (https://play.google.com/store/apps/details…) sau App Store – Apple (https://apps.apple.com/…/ireport-bistri…/id1553240039…).

1 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *