Din Bistrita

Primăria Bistrița nu va emite autorizații pentru comercializarea de articole pirotehnice pe domeniul public. ”Vrem atmosferă de sărbătoare în oraș, nu de front!”

 -  - 


Anul acesta, Primăria Bistrița nu va emite autorizații pentru comercializarea de articole pirotehnice pe domeniul public, a anunțat primarul Ioan Turc. 

Având în vedere disconfortul pe care materialele pirotehnice îl produc în oraș, am decis să nu acordăm autorizație pentru vânzarea de articole pirotehnice pe domeniul public și nici în piețele municipiului. Totuși, nu exclud să auzim bubuituri în perioada sărbătorilor pentru că aceste materiale pot fi cumpărate și din alte orașe și pot fi cumpărate și de pe internet. Mesajul nostru este unul cât se poate de clar:   Vrem atmosferă de sărbătoare la Bistrița, nu atmosferă de front! Poliția Locală, Poliția Națională și Jandarmeria își vor face datoria în așa fel încât în oraș să domnească o atmosferă de sărbătoare”, a spus primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Acest subiect a fost dezbătut și anul trecut într-o ședință a Consiliului Local Bistrița. Primarul Ioan Turc a anunțat încă de atunci că nu va mai emite autorizații pentru comercializarea articolelor pirotehnice.

Un consilier local din Bistrița cere toleranță zero față de cei care se distrează cu petarde sau alte articole pirotehnice

47 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.