Primăria Bistrița organizează o nouă ediție a concursului ”Bistrița Verde”

 -  -  994


Primăria municipiului Bistrița organizează și anul acesta concursul ”Bistriţa verde”, care se desfășoară pe trei secțiuni: ”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, ”Cel mai frumos balcon cu flori” și ”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Potrivit municipalității, pentru fiecare secţiune sunt alocate câte trei premii care constau în sume de bani. Astfel, premiul I este în valoare de 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei. Bugetul total al concursului este de 2.700 lei.

Înscrierile în concurs se fac până la data de 31 august 2021. Persoanele și asociațiile de proprietari interesate să participe la concurs pot să transmită formularul de înscriere la adresa bistritaverde@gmail.com sau să îl completeze la sediul Primăriei Bistrița de pe strada Gheorge Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021, pot fi votate on-line.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.

Mai ulte informații cu privire la concursul ”Bistrița Verde!”, formularul cererii de înscriere, regulamentul de organizare și criteriile de acordare a premiilor se pot obține astfel:

0 notes
119 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *