Primăria Bistrița pregătește surprize pentru copii de 1 iunie

 -  - 


Data de 1 iunie marchează Ziua Internaţională a Copilului, ziua în care copiii din întreaga lume sunt sărbătoriți prin evenimente dedicate exclusiv lor, în care primesc cadouri, participă la ateliere creative şi se distrează împreună. În acest sens, în data de 1 iunie, la Bistrița vor fi organizate manifestări de amploare, la evenimente fiind aşteptaţi să participe sute de preşcolari şi elevi de ciclu primar din municipiu.

Potrivit Primăriei Bistrița, evenimentele vor debuta la data de 31 mai 2022, când va avea loc faza judeţeană a festivalului ”Kalokagathia” – festival de programe artistice care se va desfăşura în sala de spectacole a Palatului Culturii Bistriţa şi la care vor participa preşcolari şi şcolari de la grădiniţele şi şcolile din municipiu.

Ulterior, la data de 1 iunie 2022, municipalitatea își propune să organizeze o serie de manifestări pe scena amplasată pe platoul din fata Centrului Cultural ”George Coşbuc”, spectacole la care sunt aşteptaţi să participe copiii din municipiu. Totodată, în prima parte a lunii iunie va fi organizată și o caravană a copilăriei, aceasta fiind dedicată preşcolarilor şi elevilor din învăţămăntul primar din localităţile componente ale municipiului.

Primăria Bistriţa le va oferi tuturor participanților la evenimentele menite să marchezi Ziua Internațională a Copilului pachete cu dulciuri şi baloane colorate.

În acest sens, municipalitatea solicită oferte de preţ de la companii care sunt interesate să organizeze la Bistrița un program artistic de o zi, în data de 1 iunie, care să includă: spectacol de magie interactiv şi educativ ce va cuprinde numere de tipul apariţii, dispariţii şi diverse transformări, precum şi servicii de închiriere scenotehnică, sonorizare şi spectacol de lumini pentru organizarea unor concerte dedicate copiilor şi tinerilor pe scena de pe platoul din fața Centrului Cultural ”George Coşbuc”.

De asemenea, Primăria Bistrița solicită ofertă de preţ pentru baloane personalizate, multicolore, cu rozetă şi băţ, 28 cm și pentru o serie de dulciuri.

Companiile interesate să sprijine municipalitatea în acest demers sunt așteptate să depună oferte de preț până la data de 19 mai.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.