Primăria Bistrița propune o serie de condiții pentru autorizarea construirii de locuințe colective mici

 -  -  31165


Un proiect de hotărâre care prevede aprobarea condițiilor pe care dezvoltatorii imobiliari vor fi nevoiți să le respecte dacă intenționează să construiască locuințe colective mici pe raza municipiului Bistrița va fi analizat într-o viitoare ședință a Consiliului Local Bistrița.

Municipalitatea a menționat în acest document toate condițiile necesar a fi îndeplinite pentru autorizarea construirii de noi locuințe colective mici pe raza municipiului Bistrița. 

Astfel, printre condițiile propuse de specialiștii Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Bistrița se numără și cele cu privire la numărul maxim de apartamente care pot fi construite atunci când se solicită autorizație pentru locuințe colective mici, precum și numărul maxim de etaje, precum și alte condiții tehnice. De asemenea, sunt prevăzute și norme care prevăd asigurarea locurilor de parcare și a amenajarea de spații verzi, după cum urmează:

Potrivit Primăriei Bistrița, proiectul de hotărâre care cuprinde toate aceste condiții urmează să fie dezbătut într-o ședință viitoare a Consiliului Local Bistrița.

Discuții pe marginea acestui proiect s-au purtat încă de la începutul acestui an, fiind organizată și o dezbatere publică pe această temă.

3 notes
290 views
bookmark icon

3 thoughts on “Primăria Bistrița propune o serie de condiții pentru autorizarea construirii de locuințe colective mici

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *