Primăria Bistrița scoate la concurs 2 posturi! SALARIU brut: 6.650 de lei, condiție obligatorie: 9 ani vechime!

 -  -  3152


Primăria municipiului Bistriţa anunţă – pentru data de 08 mai 2018, orele 10.00 (proba scrisă) și data de 11 mai 2018, orele 10.00 (interviul) – organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție, pe durată nedeterminată.

Posturile scoase la concurs:

– consilier, clasa I, grad superior la Serviciul constatare şi impunere – Direcţia economică
– consilier, clasa I, grad superior la Serviciul turism, sport – Direcția educaţie, turism.


Salariile pentru posturile scoase la concurs: 6.650 de lei BRUT!

La salariul minim pe economie se adaugă coeficientul 3.5 și reiese: 1.900 de lei x 3.5 = 6.650 de lei BRUT . Salariile de bază se determină prin înmulţirea coeficienţilor de ierarhizare aprobați prin Hotărârea nr. 97/24.07.2017 a Consiliului local al municipiului Bistriţa privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual.

Salariile primarului și viceprimarilor au fost majorate prin legea 153/2017, după care Crețu a negociat cu sindicaliștii valoarea coeficienților ce se aplică fiecărei funcții în parte. Acest coeficient se înmulțește cu salariul minim. În funcție de ierarhie, studii și vechime funcționarii iau salarii BRUTE cuprinse între 17.000 lei (primarul) și minim 3.500 de lei ( funcționar debutant).

Ce salarii iau funcționarii din Primăria Bistrița!

– primar: 17.100 lei
– secretar – 13.680 de lei
– arhitect șef – 13.490 lei
– director exec. – 13.300 lei
– director exec.adj. – 11.400 lei
– șef serviciu – 10.450 lei
– şef birou. – 10.000 lei
– consilier, consilier juridic, inspector (superior) – 6.650 lei .
– inspector/referent/referent de specialitate (debutant) 3.420 de lei .

Salariile de bază pentru funcţiile de conducere au inclusă gradaţia aferentă tranşei de vechime în muncă, la nivel maxim.

Condiție OBLIGATORIE de participare: 9 ani vechime! 

I. pentru funcția publică de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul constatare și impunere – Direcția economică:


– să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de științe: științe economice;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.

II. pentru funcția publică de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul turism, sport – Direcția educație, turism:


– să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licență inginerie mecanică;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.

Concursurile vor consta în trei probe: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu. Concursurile se vor desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa: Piaţa Centrală nr. 6.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrița, Biroul resurse umane şi organizare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, respectiv în perioada 05 aprilie 2018 – 24 aprilie 2018.

Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante) începând cu data de 05 aprilie 2018.

3 bookmark
1 notes
52 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița scoate la concurs 2 posturi! SALARIU brut: 6.650 de lei, condiție obligatorie: 9 ani vechime!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.