Primăria Bistrița speră că va obține finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” pentru construcția unui pasaj subteran care să facă legătura între străzile Gării și Tărpiului

 -  -  11046


Primăria Bistriţa va depune mai multe proiecte pentru a obţine finanţare prin intermediul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, a anunțat primarul Ioan Turc. Edilul a spus că unul dinte proiecte vizează construcția unui pasaj subteran în zona străzilor Gării – Tărpiului.

Intenţionez să demarăm un proiect, nu ieftin, scump, legat de o subtraversare care să lege strada Gării de strada Tărpiului. Nu am fost de acord cu continuarea lucrărilor pe Centrul Intermodal. Vreau ca bistrițenii să știe: ce am putut stopa, am stopat. Intermodalul era o altă pârtie de schi. Imaginaţi-vă ce însemna pentru oamenii care stau în blocul Dallas să tureze şoferii motoarele sub geamurile lor. Sau care ar fi fost confortul celor care locuiesc pe strada Tărpiului și care ar fi rămas sub pod. Nu cred că Bistrița este un oraș în care trebuie să permitem să se petreacă asemenea lucruri. Nu cred în asemenea soluţii. Cred în soluţii non-invazive care aduc rezolvări de probleme şi nu încurcă mai mult. Deci, încercăm să construim un pasaj subteran”, a anunțat într-o conferință de presă Ioan Turc .

Edilul Bistriței a mai adăugat că administrația locală mizează că va obține fonduri prin intermediul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” și pentru alte proiecte care vizează extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale în cartierele Slătiniţa şi Sărata.

1 notes
171 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița speră că va obține finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” pentru construcția unui pasaj subteran care să facă legătura între străzile Gării și Tărpiului

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *