Primăria Bistrița speră că va obține fonduri guvernamentale pentru construirea unui bazin de înot de dimensiuni olimpice în zona Cocoș

 -  -  11030


Primăria Bistrița speră că va obține fonduri guvernamentale pentru construirea unui bazin de înot de dimensiuni olimpice în zona Cocoș din cartierul Unirea.

Am făcut o solicitare către Ministerul Dezvoltării, am discutat chiar și cu ministrul Cseke Attila atunci când a venit la Bistrița. Intenția este de a construi un bazin de dimensiuni olimpice în zona Cocoș, pe amplasamentul pe care a fost proiectat Aquapark-ul. După cum se știe, Aquapark-ul ar fi urmat să fie susținut financiar exclusiv din bani ai municipalității, ceea ce este utopie pură. Pentru că lucrările sunt deja începute și pentru că nu putem să ne gândim la un proiect finanțat din fonduri europene, nu avem altă soluție decât finanțarea prin bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții. Ne dorim un bazin de înot de dimensiuni olimpice în zona Cocoș”, a declarat primarul Ioan Turc în ultima ședință a Consiliului Local Bistrița.

Întrebat de consilierul PSD Radu Elisei dacă poate estima un orizont de timp cu privire la o astfel de investiție, primarul a răspuns: ”Cât mai repede posibil. Sunt proiecte de investiții mari, care presupun decizii în consecință, dar sunt optimist cu privire la realizarea acestei investiții în municipiu”.

1 notes
155 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița speră că va obține fonduri guvernamentale pentru construirea unui bazin de înot de dimensiuni olimpice în zona Cocoș

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *