Primăria Bistrița va cumpăra o stație pentru preparare mixturi asfaltice. Câți bani alocă din bugetul local pentru această investiție

 -  -  11034


Primăria Bistrița intenționează să cumpere o stație preparare mixturi asfaltice, în proiectul de buget pe anul acesta fiind prevăzută suma de 3,7 milioane lei pentru o astfel de investiție.

”Intenționăm să achiziționăm o stație pentru preparare mixturi asfaltice cu o capacitate de 60 de tone pe oră. Discutăm despre o investiție ce presupune o sumă mare – 3,7 milioane lei. Stația pe care o avem la Direcția de Servicii Publice este foarte veche – Nicolina 1968 – lipsită de randament, cu consum foarte mare și calitate proastă. Vrem să asfaltăm cu ritm și vrem ca lucrările pe care le facem să fie de calitate. De aceea am decis să investim în această dotare”, a explicat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Astfel, în proiectul de buget pe anul 2021 al Primăriei Bistrița au fost prevăzuți bani pentru această investiție. Rămâne de văzut dacă și Consiliul Local Bistrița va aproba suma propusă pentru achiziționarea stației.

Proiectul de buget pe anul 2021 va ajunge pe masa consilierilor locali joi, 15 aprilie.

1 notes
159 views
bookmark icon

One thought on “Primăria Bistrița va cumpăra o stație pentru preparare mixturi asfaltice. Câți bani alocă din bugetul local pentru această investiție

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *