Din Bistrita

Primăria Bistrița va începe negocierile pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu”

 -  - 


Primăria Bistrița va începe negocierile pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu” din Parcul Regele Mihai I al României, a anunțat primarul Ioan Turc. 

”Există un nivel de interes în oraș legat de Stadionul ”Jean Pădureanu”. În această săptămână a fost finalizată evaluarea activului, deci negocierile pot să înceapă. Voi stabili momentul în care negocierile vor demara. Să sperăm că ele vor fi încununate de succes, așa cum s-a întâmplat și în cadrul altor negocieri”, a spus primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Întrebat la ce sumă a fost evaluat Stadionul ”Jean Pădureanu”, edilul Bistriței nu a dorit să dezvăluie acest lucru.

”Dați-mi voie să nu răspund la această întrebare. Nu neapărat că este clasificată informația, dar urmează un proces de negociere. Am primit evaluarea, este la mine pe masă, urmează să constituim o echipă de negociere, după care vom invita lichidatorul  la negocieri”, a mai adăugat primarul.

Anul trecut, Ioan Turc a afirmat că, în opinia sa, Stadionul ”Jean Pădureanu” ar trebui să revină în proprietatea administrației locale, să fie modernizat și reintrodus în circuitul sportiv.

Care sunt planurile Primăriei Bistrița pentru Stadionul Jean Pădureanu. ”Această bază sportivă trebuie să revină municipalității”

131 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.